Sport

EP 2012

Kapetanski park postat će zadarska "navijačka zona"

Kapetanski park postat će zadarska

Prvo gledanje se održava ove nedjelje sa utakmicom Hrvatska-Irska koja započinje u 20 sati

Udruga za poboljšanje kvalitete življenja Zadar zajedno sa raznim članovima i članicama drugih zadarskih udruga  u sklopu projekta revitalizacije Kapetanskog parka (iznad DHM-a i Studentskog kluba Božo Lerotić) organizira gledanje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Prijenosi će biti organizirani na velikom video zidu uz popratni dodatni program za sve obožavatelje i obožavateljice ovoga nogometnog natjecanja. Prvo gledanje se održava ove nedjelje sa utakmicom Hrvatska-Irska koja započinje u 20 h. Za sve zainteresirane, prostor će biti otvoren ranije, već od 19 h.

Kapetanski park je već godinama dosta zanemaren prostor u gradu Zadru koji tek povremeno oživi u sklopu nekog projekta, no ovo je prvi projekt koji se u potpunosti posvećuje revitalizaciji tog prostora. Prvi korak je organiziranje ovakvih Sportskih dana, na kojima će se organizatori posavjetovati sa posjetiteljima i novim zainteresiranim akterima koji bi se željeli pridružiti projektu za daljnje planove i strategije kako da se Kapetanski park napokon pretvori u nešto više.

Sve dodatne informacije oko Navijačke zone Kapetanski park možete dobiti na službenoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/NavijackaZonaKapetanac) te na eventu kreiranom za prvu utakmicu u nedjelju (https://www.facebook.com/events/420110138010423/).

Pridružite se i sudjelujte u stvaranju novoga aktivnog i sigurnog prostora punog dobroga raspoloženja ovoga lipnja!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.