Sport

Nogomet, Reprezentacije

Sergio Ramos i Pique u svađi 10 dana do Eura

Sergio Ramos i Pique u svađi 10 dana do Eura

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque priznao je svega 10 dana uoči početka Europskog prvenstva da postoji određena tenzija između Sergija Ramosa (Real Madrid) i Gerarda Piquea (Barcelona).

Odnos između dvojice braniča je iznimno narušen nakon brojnih utakmica ove sezone između Real Madrida i Barcelone, u kojima je grubost bila neizostavan faktor svakog susreta. Del Bosque je pozvao dvojicu nogometaša da riješe svoje "mušice" prije početka Eura.

- Ako se neće slagati svojom voljom, onda će to morati napraviti prisilno. Na travnjaku, kada započne Euro, nema mjesta netrpeljivosti. Moraju se slagati - rekao je španjolski izbornik za radijsku postaju ONA FM.

- Oni su mladi i razilaze se negdje u svojim mišljenjima. Međutim, u konačnici riječ je o sjajnim momcima i uvjeren sam da će izgladiti stvar. Obojica imaju dobro srce i to je ono najbitnije - zaključio je Del Bosque.

Španjolska svoju Euro kampanju započinje 10. lipnja protiv Italije, a posljednji susret igra 18. lipnja protiv momčadi Slavena Bilića - Hrvatske.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.