Sport

Nogomet, Euro 2012

Klasnić: Ja ću biti najveći navijač Hrvatske na Euru

Klasnić: Ja ću biti najveći navijač Hrvatske na Euru

- Očekivao sam, s obzirom na status u klubu, da neću biti među izabranima za Euro u Poljskoj i Ukrajini - rekao je za Totalsport bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić.

- Ja nisam igrao standardno, a konkurencija je u napadu hrvatske reprezentacije strašna. Uistinu nemam što zamjeriti izborniku - rekao je Klasnić u Möhlinu, kamo je došao odigrati ekshibicijsku utakmicu na poziv Ivana Rakitića i njegova oca, predsjednika lokalnoga hrvatskog amaterskog ligaša NK Pajde.

- U svakom slučaju, ja ću biti najveći navijač Hrvatske na Europskom prvenstvu. Bilić i igrači imaju moju punu podršku.

Strijelac pogotka koji je "vatrene" prije četiri godine u Austriji i Švicarskoj zamalo uveo u polufinale ostao je bez kluba nakon što su u Boltonu odlučili prekinuti suradnju s njim. Imao je opciju o produljenju na još godinu dana, no ispadanje u drugu ligu dalo mu je slobodne ruke.

- Razočaran sam ispadanjem s Boltonom. Vjerovao sam do samog kraja da ćemo izbjeći taj scenarij. Gdje ću nastaviti karijeru? U ovom trenutku ne znam. Odlučit ću o svemu nakon svršetka Europskog prvenstva.

Na inzistiranje da bude određeniji, 32-godišnji je napadač kazao:

- Imam nekolio odbrih ponuda iz Lige petice. S obzirom na to da sam dosad igrao u Bundesligi, Le Championnatu i Premiershipu, rado bih se okušao u Primeri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.