Sport

Nogomet, Serie A

Stramaccioni: Moratti zna kako Inter opet učiniti velikim

Stramaccioni: Moratti zna kako Inter opet učiniti velikim

Mladi trener nogometaša Intera Andrea Stramaccioni poručuje da je u razgovoru s predsjednikom kluba Massimom Morattijem osjetio da on ima ideju kako vratiti Inter u europski vrh.

Iduće sezone Inter neće nastupiti u Ligi prvaka, no Stramaccioni vjeruje kako će se već u narednoj momčad sa San Sira ponovo boriti za trofeje.

- Kada sagledam u kojoj smo situaciji bili prilikom mog preuzimanja momčadi osvajanje pozicije koje osigurava europsko natjecanje (Europa liga op.a.) zadovoljavajući je plasman. Sada se moramo dobro spremiti za iduću sezonu kako bi Inter vratili tamo gdje pripada - izjavio je Stramaccioni za Rai Sport 1, te opovrgnuo sve one koji smatraju kako predsjednik Moratti ne ulaže dovoljno u igrački kadar.

- Nekima se možda tako čini, ali koliko je meni poznato predsjednik ima vrlo jasnu ideju kako smjestiti Inter opet među velikane. Bilo je u nama gorčine zbog poraza od Lazija u zadnjem kolu, no sve iz prošle sezone sada ostaje za nama. Želim čist start u iduću sezonu kako bi se vratili borbi za trofeje - dodao je trener Intera.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.