Sport

Nogomet, Primera

Guardiola: Alves ima budućnost na Camp Nouu

Guardiola: Alves ima budućnost na Camp Nouu

Trener nogometaša Barcelone na odlasku Pep Guardiola stao je u zaštitu Brazilca Danija Alvesa za kojeg se špekulira da bi mogao napustiti momčad ovog ljeta.

Brazilski je branič u zadnjem prvenstvenom dvoboju kod Betisa neopreznim startom zaradio drugi žuti karton i isključenje, a s igračem manje Barcelona je uspjela doći tek do remija 2-2. Mediji u Španjolskoj već neko vrijeme spominju kako bi Alves mogao otići u bogati ruski Anži ili Manchester United, s čime se ne slaže trener Barcelone Pep Guardiola.

- Premda više nije na meni da donosim takve odluke smatram da je Dani Alves nenadomjestiv član ove Barcelone. Njegov doprinos uspjesima momčadi je bio fantastičan. U posljednjih nekoliko sezona bio je jedan od ključnih igrača i zato vjerujem da na isti način može nastaviti i u budućnosti - izjavio je Guradiola koji će u finalu Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa zadnji puta, barem u ovom mandatu, s klupe voditi Barcelonu.

- Moj odlazak se neće pretjerano odraziti na zbivanja u Primeri. Ona je postojala prije mene i tako će biti i kada odem. U ovom trenutku nemam odgovor na pitanje gdje bi i kada mogao nastaviti karijeru - dodao je Guardiola.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.