Sport

Nogomet, Serie A

Conte: Ma, kakvo opuštanje, želim rekord

Conte: Ma, kakvo opuštanje, želim rekord

U nedjelju će se u Torinu slaviti. Naslov prvaka je osvojen u prošlom kolu, a za kraj sezone u Seriji A nogometaši Juventusa moraju još odraditi utakmicu protiv Atalante.

No, možda je prehrabro govoriti o odrađivanju posla, jer igrači Juventusa žele završiti sezonu bez poraza, čime bi izjednačili rekord nekadašnjih generacija Perugije i Milana. Napomenuo je to i njihov trener Antonio Conte.

- Rekao sam igračima da, ukoliko ne izgube, nitko nikada neće srušiti taj njihov rekord. Netko ga može samo izjednačiti. I da, prepuni su energije i želje za još jednim uspjehom. Nema govora o opuštanju, moji igrači takvo što ne poznaju - rekao je trener momčadi koja ove sezone u Seriji A ima 22 pobjede i petnaest poraza.

- Mogu najaviti da će Del Piero garantirano igrati od početka. To je jedino pravedno prema istinskoj legendi ovog kluba. Ostalo je još da odigra dobro u nedjelju i finale Kupa, te mu se nakon toga svi zajedno možemo samo naklonuti - rekao je Conte o Del Pieru koji će na kraju sezone reći zbogom "staroj dami".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.