Sport

Nogomet, Serie A

Ibrahimović: Ova sezona je veliki neuspjeh

Ibrahimović: Ova sezona je veliki neuspjeh

Frustrirani napadač Milana Zlatan Ibrahimović nezadovoljan je sezonom za koju tvrdi da je na koncu ispala potpuni promašaj za nogometaše lanjskog prvaka Italije.

U razgovoru za švedski list Aftonbladet Ibrahimović smatra da je Milan sezonu upropastio prije gradskog derbija s Interom u kojem su u nedjelju poraženi 4-2.

- Ova je sezona jedan veliki neuspjeh. Željeli smo pobjede i bolje igre nego prije, a na koncu smo predali "scudetto" Juventusu. Da, ja mislim da smo ga više mi prepustili nego ga je Juventus osvojio. Oni su naravno gladni uspjeha i jedva su dočekali priliku. Sve smo imali pod kontrolom, a onda je došao onaj remi s Catanijom, te domaći poraz od Fiorentine - izjavio je švedski reprezentativac koji unatoč svojim stavovima nije izostavio čestitku novom prvaku.

- Svaka čast Juventusu jer su odradili fantastičan posao - dodao je Zlatan.

Najbolji strijelac Serije A iznenađen je i brojnim ozljedama koje su ove sezone zadesile njegove sugirače.

- Konstantno nam je nedostajalo po 14-15 igrača. Možemo biti sretni što nas je u kadru 30 inače ne bi imao tko igrati. Toliko se problema s ozljedama ne smije događati klubu kao što je Milan - zaključio je Ibrahimović.

A po pitanju njegove i budućnosti Thiaga Silve oglasio se i glavni klupski operativac Adriano Galliani koji je na novinarsko pitanje koje bi dvije zvijezde Milan mogao dovesti za narednu sezonu jasno poručio.

- Najvažnije je što će s nama ostati naše dvije najveće zvijezde Ibrahimović i Thiago Silva - rekao je Galliani i tako odbacio mogućnost odlaska njih dvojice u Primeru. Naime, nagađa se da je za Ibrahimovića zainteresiran Real, a za brazilskog braniča Barcelona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.