Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Branko Skroče: Utakmica sa Zagrebom u Trnskom bit će presudna

Branko Skroče: Utakmica sa Zagrebom u Trnskom bit će presudna

Tri kola preostala su još do početka košarkaškog doigravanja za naslov državnog prvaka. Sigurni sudionici za sada su Cibona i Cedevita, vrlo blizu tome je i Split dok se za posljednje četvrto mjesto koje osigurava dogodine i nastup u regionalnoj ABA ligi bore još Zadar i Zagreb.

Igrači Aleša Pipana, s posljednja dva poraza, neplaniranog od Svjetlosti i očekivanog od Cedevite, u velikoj mjeri su sebi zakomplicirali stvari i doveli u pitanje to četvrto mjesto. Svjestan težine zadatka je i sportski direktor momčadi s Višnjika, Branko Skroče.

Neće biti lako, ali što je tu je. Vidjet ćemo kako će večeras završiti ogled između Splita i Zagreba isto kao i onaj Zagreba s Cedevitom. Ono što je gotovo pa sigurno taj sraz između nas i Zagreba u utorak u Trnskom bit će po svemu presudan za to četvrto mjesto. Nekoliko je opcija u zraku, nema potrebe žuriti, idemo susret po susret".

Pitali smo Skroču i kakva je atmosfera u ekipi uoči ovih odlučujućih dvoboja. „Atmosfera nije idealna, mi radimo ozbiljno ali vidi se da su momci utučeni, trenira se dobro, idemo sada na gostovanje kod Cibone, momčadi koja igra izvrsno u posljednje vrijeme i veliki je favorit. Međutim, predaje nema, treba se boriti i u tom ogledu ali i u svima koji su još pred nama".

Upravo Cibona, sljedeći je protivnik Zadra, utakmica se igra u petak u dvorani Dražena Petrovića dok nakon tog ogleda Zadar još očekuju susreti sa Zagrebom u Trnskom i Jollyjem na Višnjiku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.