Sport

Nogomet, Premiership

Tevez: Sretan sam i želim se odužiti Manciniju za sve

Tevez: Sretan sam i želim se odužiti Manciniju za sve

Kontroverzni napadač Manchester Cityja, Carlos Tevez, otkrio je u razgovoru za mančesterski Evening News da je ponovno jako sretan u klubu, te da se želi odužiti menadžeru na ukaznom povjerenju.

Argentinac se u veljači vratio u Manchester nakon šest mjeseci "bijega" koji je uzrokovala svađa sa spomenutim menadžerom, Robertom Mancinijem, za vrijeme utakmice Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. Tevez je tada odbio ući u igri pri negativnom rezultatu za njegovu momčad (2-0).

Argentinac se ispričao menadžeru za sve što je napravio, a ovaj ga je, nakon solidnih nastupa za rezerve "građana", vratio u prvu momčad. Tevez mu se odužio postizanjem četiri gola u sedam utakmica, te vraćanjem nade u osvajanje naslova prvaka.

- Osjećam se odlično otkako sam se vratio. Sretan sam što ponovno igram nogomet za Manchester City - rekao je Argentinac koji danas ima, tako barem tvrdi, odličan odnos s Mancinijem.

- Moj odnosno s menadžerom je u najboljem redu. Bio je jako dobar prema meni nakon svega i više nemamo nikakvih problema. On želi osvajati naslove, a ako ja mogu u tome pridonijeti, onda ću naporno raditi da to i ostvarim - veli omaleni napadač Argentine.

- Puno se toga pisalo ove sezone o meni, ali to je sada sve iza mene. Svi u klubu imaju sada isti cilj. Roberto, ja, moji suigrači... Svi želimo naslov prvaka. To je sve što mi je trenutno bitno kao igraču i osobi - rekao je Argentinac.

- Klub gradi nešto doista posebno u posljednjih nekoliko sezona. Upravo me taj san i projekt doveo u City. Ovdje sam od samog početka i zajedno sa Sheikhom Mansourom dijelim isti cilj - zaključio je Tevez.

Utakmcia između Cityja i United na rasporedu je u ponedjeljak navečer s početkom u 21.00.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.