Sport

Nogomet, Liga prvaka

Jorge Jesus: Bilo smo bolji od Chelseaja i s igračem manje

Jorge Jesus: Bilo smo bolji od Chelseaja i s igračem manje

Trener Benfice Jorge Jesus bio je jako ljut na suce nakon uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojoj se njegova momčad oprostila od Lige prvaka porazom na Stamford Bridgeu od Chelseaja 2-1.

Benfica se nakon svega 21 minute našla u zaostatku od 1-0 nakon što je Frank Lampard realizirao kazneni udarac, da bi devetnaest minuta kasnije ostala i s igračem manje zbog isključenja Maxija Pereire.

- Želim čestitati svojim igračima jer su igrali protiv Chelseaja i suca. Poraženi smo zbog detalja koji nemaju veze s ovom utakmicom. Isključenje Maxija i jedanaesterac su besmislice! Ne razumijem kako se takve odluke mogu donijeti u četvrtfinalu Lige prvaka. Sudac nas je definitivno oštetio - šikljao je vatru nakon susreta Benficin trener.

Jesus je nakon prve utakmice u Portugalu, koja je završila pobjedom londonske momčadi 1-0, a i nakon ove, izjavio da je njegova momčad igrala daleko bolje od Chelseaja i da nije zaslužila izgubiti.

- Bili smo bolji od Chelseaja u Lisabonu i ovdje. Nismo izgubili zato što je Chelsea bio bolji, jer nije. Moja je momčad bila bolja i s igračem manje - rekao je Jesus, a s njime se složio i Rui Costa, bivši legendarni nogometaš, a danas sportski direktor.

- Suci su uništili utakmicu, a Roberto Di Matteo je postavio obrambenu taktiku kao da oni imaju igrača manje, a ne mi.

Trener portugalske momčadi vjeruje da Chelsea nema nikakve šanse u ogledu s Barcelonom.

- Kada igrate polufinale Lige prvaka sve je moguće, ali Chelsea nema nikakve šanse protiv Barcelone. Mi smo ti koji smo zaslužili igrati polufinale s Barcom - poentirao je ljutiti trener Benfice.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.