Sport

Nogomet, Primera

Primera: Valencia ponovo ispustila vodstvo, uvjerljivi Real Sociedad

Primera: Valencia ponovo ispustila vodstvo, uvjerljivi Real Sociedad

Nogometaši Valencije i u četvrtoj su uzastopnoj domaćoj utakmici u Primeri ispustili prednost. U sklopu 31. kola odigrali su 1-1 na Mestalli protiv Levantea.

Jonas Goncalves donio je "šišmišima" vodstvo u 35. minuti, a Arouna Kone u devetoj je minuti drugog poluvremena svojim 11. ovosezonskim golom postavio konačan rezultat. Obje su momčadi imale priliku doći do pobjede, posebice u posljednjih deset minuta, ali rezultat se više nije mijenjao.

Valencia je tako u kalendarskoj 2012. godini u šest odigranih utakmica na Mestalli slavila tek jednom.

U druge dvije utakmice u večernjem terminu Real Sociedad je kod kuće pregazio Rayo Vallecano s 4-0, dok je Villarreal na El Madrigalu odigrao 0-0 protiv Espanyola.

Po dva je gola baskijska momčad zabila u prvom i drugom poluvremenu, a postigli su ih četiri različita strijelca Imanol Agirretxe, David Zurutuza, Antoine Griezmann i Carlos Vela.

Villarrealu je ovo bila treća uzastopna utakmica bez poraza otkako ju je preuzeo bivši trener Deportiva Miguel Angel Lotina. U spomenute tri utakmice "žuta podmornica" je osvojila pet bodova, te se nalazi četiri boda iznad zone ispadanja.

Primera, 31. kolo:

Valencia - Levante 1-1 (Jonas 35 / Kone 54)

Real Sociedad - Rayo Vallecano 4-0 (Agirretxe 6, Zurutuza 31, Griezmann 51, Vela 53)

Villarreal - Espanyol 0-0

Atletico Madrid - Getafe 3-0 (Salvio 24, Diego 62, Falcao 77)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.