Sport

Nogomet, Premiership

Kalou: Villas-Boas me ignorirao jer nisam potpisao produljenje ugovora

Kalou: Villas-Boas me ignorirao jer nisam potpisao produljenje ugovora

Bjelokošćanski nogometni reprezentativac u redovima Chelseaja Salomon Kalou (26) otkrio je zašto se nije previše naigrao pod trenerskom palicom sada već bivšeg trenera Andre Villas-Boasa.

- Prijašnji menadžer rekao mi je da ne dobivam prilike za igru jer nisam potpisao novi ugovor. Možda je slagao momčad za budućnost i mislio je da ja nisam dio te budućnosti - komentirao je Kalou, čiji aktualni ugovor istječe na kraju sezone.

Dok je trener na Stamford Bridgeu bio Villas-Boas Bjelokoščanin je upisao tek petnaest nastupa u svim natjecanjima, od čega tek četiri od prve minute. No, od trenutka kada je klub trenerski preuzeo Roberto di Matteo počeo je dobivati sve više minuta u momčadi, te je zaigrao u pet od sedam utakmica pod vodstvom talijanskog stručnjaka, a zabio je jedini gol u 1-0 pobjedi nad Benficom u prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka.

- To je bila zaista velika frustracija i bilo mi je teško cijelu sezonu što nisam igrao. Uvijek sam radio naporno i pokazivao da nema razloga da me se ne stavi u momčad. Ako ne dobijete priliku na terenu onda je teško dokazati što možete.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.