Sport

Nogomet, Serie A

Ibrahimović: Igram najbolju sezonu u karijeri

Ibrahimović: Igram najbolju sezonu u karijeri

Napadač nogometaša Milana Zlatan Ibrahimović s nova je dva pogotka donio pobjedu svojoj momčadi u subotnjem derbiju s Romom 2-1, a svoje nastupe ove sezone ocjenjuje najboljima u karijeri.

Vodstvo momčadi Luisa Enriquea od 1-0 u drugom je poluvremenu svojim 21. i 22. pogotkom sezone u Serie A švedski napadač preokrenuo u pobjedu aktualnog prvaka koji sada, barem privremeno, s utakmicom više od drugoplasiranog Juventusa ima 7 bodova prednosti na vrhu ljestvice.

- Nekoliko posljednjih dana muče me bolovi u leđima, ali adrenalin na terenu mi ne dopušta da osjetim probleme. Hvala Bogu da je sve na kraju ispalo dobro. Nakon ove utakmice mogu potvrditi da je ovo moja najbolja sezona u karijeri, u više sam nego perfektnoj formi. Odlično se osjećam fizički i mentalno. Još je mjesec dana do kraja sezone i normalno je da osjetim umor, ali stvarno se osjećam jako dobro - izjavio je Ibrahimović koji je izrazio zabrinutost brojnim ozljedama suigrača koji će nedostajati u važnim utakmicama završnice Lige prvaka i talijanskog prvenstva.

U dvoboju s Romom ozlijedio se i vrsni brazilski branič Thiago Silva kojeg neće biti u prvom četvrtfinalnom okršaju Lige prvaka protiv Ibrahimovićevog nekadašnjeg kluba Barcelone.

- Ništa nije nemoguće kada su moji suigrači u pitanju, ali moram reći da mi je jako žao zbog Thiaga Silve i možemo se samo nadati da će se njegova ozljeda pokazati lakšom. Nije dobro što su nam se baš sada nagomilale ozljede jer nam je potreban svaki igrač u zadnjem mjesecu sezone - rekao je 30-godišnji prvi ligaški strijelac.

U srijedu Milan očekuje novi veliki izazov protiv Barcelone.

- Bit će to velika utakmica s najboljim klubom na svijetu. Oni su apsolutni favoriti, a mi ulazimo rasterećeniji jer nemamo što izgubiti. Vidjet ćemo što će se dogoditi - zaključio je Ibrahimović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.