Sport

Nogomet, UEFA Europa Liga

Bielsa: U ovoj utakmici se stvarno moglo uživati

Bielsa: U ovoj utakmici se stvarno moglo uživati

Athletic Bilbao je uz odličnu igru i u prvoj i u uzvratnoj utakmici osmine finala Europa lige, iz daljnjeg natjecanja izbacio Manchester United. Ukupan rezultat je bio 5-3 za baskijsku momčad.

- Bila je to predstava koja je zaslužila da se u njoj uživa. I svi mi koji smo bili na stadionu, ali i drugi koji su je mogli gledati putem televizije. Ponosan sam na svoje igrače - rekao je trener Athletica Marcelo Bielsa.

- Jedino je bilo bitno proći dalje, u četvrtfinale. Ali ne možemo nikako ignorirati činjenicu da smo izbacili Manchester United. To je klub ogromne povijesti i pobjede protiv takvih suparnika su vrijednije. O njima se priča.

Recimo da je prvi pogodak na utakmici za Athletic postigao njegov najbolji igrač i strijelac Fernando Llorente. Vukao je španjolski reprezentativac ozljedu kuka, a taj problem i dalje nije riješio, pa ga je prije poluvremena Bielsa zamijenio.

- Nikada nisam ugrožavao zdravlje bilo kojeg svog nogometaša. Sat vremena prije početka utakmice nismo znali hoće li Fernando igrati. Sam je poželio u igru, jer nije htio propustiti igrati protiv ovako velikog suparnika. Odmah nakon što je uvidio prvi manji problem obavilo smo zamjenu - zaključio je Bielsa.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.