Sport

Nogomet, Serie A

Conte proglasio silenzio stampa Juventusa do susreta s Genoom

Conte proglasio silenzio stampa Juventusa do susreta s Genoom

Trener nogometaša Juventusa Antonio Conte razočaran isključenjem na utakmici s Bolognom u srijedu (1-1) naredio je zabranu obraćanja medijima do utakmice s Genoom u nedjelju.

Na konferenciji za novinare uoči gostovanja kod Genoe jedini se obratio Conteov pomoćnik Angelo Alessio koji je prvo pojasnio odluku trenera "stare dame".

- Isključenje našeg trenera je velika nepravda jer se on nikada nije ponašao nesportski prema sucima. Ovaj slučaj je dodatno motivirao momčad za sutrašnju utakmicu u kojoj želimo demonstrirati veliku želju za pobjedom - razjasnio je Conteov potez njegov pomoćnik, a potom je branio napadače Juventusa koji su se našli na udaru kritika zbog svoje neefikasnosti.

- Nema neke hijerarhije u našoj napadačkoj liniji jer uvijek biramo igrače prema onom što nas očekuje u pojedinoj utakmici. Stvaramo puno šansi na svakom susretu, a sada moramo biti dodatno hladnokrvniji pred protivničkim golom kako bi popravili realizaciju - smatra Alessio koji se nada da će se Giorgio Chiellini što brže oporaviti, a još nije donešena odluka tko će uskočiti na njegovo mjesto u obrani protiv Genoe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.