Sport

Nogomet, Premiership

Balotelli zatražio od navijača Cityja podršku za Teveza

Balotelli zatražio od navijača Cityja podršku za Teveza

Kontroverzni talijanski nogometaš Manchester Cityja Mario Balotelli zatražio je potporu navijača za kolegu iz napada i jednako svojeglavog Argentinca Carlosa Teveza.

Nakon što je tijekom tjedna prilikom nastupa za rezervni sastav "građana" postigao pogodak pričuvama Boltona, sve je bliži povratak Carlosa Teveza u kadar prve momčadi lidera Premiershipa Manchester Cityja. Kako bi olakšao posao sunarodnjaku i menadžeru Robertu Manciniju, navijače je na iskazivanje podrške Argentincu u razgovoru za BBC pozvao Mario Balotelli.

- Mislim da bi mu navijači trebali pružiti potporu jer bi sve drugo donijelo dodatni pritisak na momčad koja ulazi u završnicu prvenstva u borbi za naslov. Tevez nam je potreban u ključnim utakmicama - poručio je Balotelli koji se i ovom prilikom morao neizbježno suočiti s pitanjima vezanim za njegovo (pre)često incidentno ponašanje.

- Ne volim kada ljudi zabadaju nos u moje privatne stvari. Možda neki misle da sam arogantan ali ja samo želim da moj život ostane moja privatna stvar. I još nešto, u Cityju sam isključivo zbog Roberta Mancinija. On mi je pomogao da budem zreliji nego prije godine dana, uvijek mi daje prave savjete - ocijenio je Balotelli.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.