Sport

Nogomet, Liga prvaka

Guardiola: Zabit će Messi i šest puta na istoj utakmici

Guardiola: Zabit će Messi i šest puta na istoj utakmici

- Večeras smo svjedočili jednoj od najposebnijih noći u životu Lionela Messija - prvo je što je novinarima na press-konferenciji u Barceloni izjavio Josep Guardiola.

Njegova je momčad na Nou Campu u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka deklasirala Bayer iz Leverkusena 7-1, a Lionel Messi briljirao je s pet postignutih pogodaka.

Ranije ove sezone trener Barcelone najavio je da će Messi prestići legendarnog Cesara Rodrigueza Alvareza, rekordera s 235 pogodaka u Barçinu dresu. Messi je trenutačno na 228.

- Nikad nisam gledao Cesara, no čuo sam da je bio čudesan nogometaš. Imam zato sreću što gledam Lea Messija. Nevjerojatno je što je uspio postići u 24 godine života. Kad jednog dana napokon prestigne Cesara, mislim da mu moramo napraviti veliki tulum na Nou Campu. Pozvat ćemo sve naše navijače da mu tada pruže ovacije kakve zaslužuje - rekao je Guardiola nastavivši:

- Nije lako zabiti niti jedan gol na utakmici Lige prvaka, a kamoli pet. Možemo biti počašćeni što imamo Lea u našim redovima. Siguran sam da će doći dan kada će na istoj utakmici zabiti i šest golova.

Guardiola je čestitao Apoelu na prolazu u četvrtfinale, te izjavio da bi najradije za protivnika u četvrtfinalu talijanski Milan.

- Zašto? Zato jer smo s njima ove sezone već igrali i jako ih dobro poznajemo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.