Sport

Nogomet, Liga prvaka

Skromni Messi: Najbitnije je da smo prošli dalje

Skromni Messi: Najbitnije je da smo prošli dalje

Argentinski nogometaš Lionel Messi nastavlja činiti čuda s loptom na nogometnim travnjacima. U srijedu je napisao povijest tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayera.

Najbolji igrač Barcelone je postigao pet pogodaka u pobjedi 7-1 protiv njemačkog ligaša. Nitko nikada u jednoj utakmici Lige prvaka nije postigao pet pogodaka kao Messi večeras na Camp Nouu. Njegov osobni rekord dosad su bila četiri gola protiv Arsenala u sezoni 2009/10.

S 12 pogodaka Messi je ovosezonski rekorder u Ligi prvaka, a ujedno je postao četvrti strijelac svih vremena u ovom natjecanju (zabio je 49 golova). Ispred njega su Raul (71), Ruud van Nistelrooy (56) i Henry (50).

Nakon utakmice Messi nije bio od velikih riječi i uglavnom skroman.

- Najbitnije je da smo prošli dalje. Ništa nije bitnije od toga u ovoj utakmici - rekao je Messi koji je ipak na kraju ogleda prisvojio loptu s ovog ogleda za sebe. Nije čudan.

- Ne znam koga bih najviše volio u četvrtfinalu. U toj fazi natjecanja su pred vama sve teški suparnici, tako da je svaki klub novi izazov - dodao je Messi i završio uz riječi:

- Želimo kao i uvijek pobijediti sve i svakoga. Tako će biti i sada. Želimo pobjedu u svakoj utakmici Primere ili Lige prvaka. To je naša misija.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.