Sport

Nogomet, Primera

Serie A: Remi Milana i Juventusa

Serie A: Remi Milana i Juventusa

U velikom derbiju talijanske Serije A, ogledu dvije prvoplasirane momčadi i jedinih preostalih realnih kandidata za naslov, nogometaši Milana i Juventusa su na San Siru remizirali 1-1.

Milan je time zadržao bod prednosti na vrhu, no Juventus ima utakmicu manje. U ovom milanskom ogledu treba reći da za preostala dva boda više može žaliti domaća momčad. U prvom dijelu, nakon vodstva 1-0, zabili su još jedan regularan pogodak kojeg glavni sudac Tagliavento nije priznao. T

ada je Muntari glavom iz blizine pucao i lopta je, možda i cijeli metar, prešla vratarsku liniju. No, Juveov vratar Buffon je istina naglim pokretom izvukao loptu, možda i prevario suca, te je na semaforu ostalo 1-0.

Milan je inače poveo golom Nocerina u 15. minuti kada je ovaj iz daljine opalio, a lopta se na putu prema mreži odbila od jednog obrambenog igrača Juventusa i prevarila Buffona.

Juventus je tražio izjednačenje, ali nije imao osobito izglednih prilika. No, u 83. minuti je Pepe zavrnuo loptu s desne strane, a s tri-četiri metra ju je pokupio Matri i topovski zakucao u mrežu za konačnih 1-1.

Recimo da je u samoj završnici Vidal iz Juventusa dobio crveni karton.

I druga subotnja utakmica 25. kola Serije A je završila bez pobjednika. Genoa i Parma su odigrali 2-2 s tim da je oba pogotka domaćin zabio u zadnjih trinaest minuta. Oba je potpisao Palacios (14 pogodaka, četvrti ligaški strijelac).

Serie A, 25. kolo:

Milan - Juventus 1-1 (Nocerino 15 / Matri 83)

Genoa - Parma 2-2 (Palacio 78, 90+2 / Gobbi 6, Floccari 53)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.