Sport

Nogometni mercato

Tottenham sprema rasprodaju kako bi skupio novac za Modrića

Tottenham sprema rasprodaju kako bi skupio novac za Modrića

Prema napisima Daily Maila, u Tottenhamu planiraju masovnu rasprodaju kako bi skupili novac za bogate nove ugovore Luki Modriću i Emmanuelu Adebayoru.

Adebayor je trenutno na posudbi u Tottenhamu iz Manchester Cityja, a prošlog je mjeseca uprava "spursa", koja mu plaća otprilike 50% od 170.000 funti koliko mu iznose mjesečna primanja kod "građana", otvorila pregovore za trajni transfer togoanskog napadača na kraju sezone.

U planu je četverogodišnji ugovor "težak" 100.000 funti tjedno, koji bi ga učinio najplaćenijim igračem kluba. Iako želi ostati u Londonu, za Adebayora bi to bio financijski pad u odnosu na City.

Što se tiče Modrića, on je pod ugovorom do 2016. godine, ali njegova aktualna primanja koja se kreću oko 50.000 funti planiraju se udvostručiti kako bi se zadržao u klubu.

Da bi skupio novac za povećanje primanja nositeljima igre, Tottenham se namjerava "riješiti" nekolicine igrača, među kojima su naš Vedran Ćorluka, koji je trenutno na posudbi u Bayer Leverkusenu, Heurelho Gomes, Sebastien Bassong, David Bentley, Jermaine Jenas i Giovani Dos Santos.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.