Sport

Košarka, A1 liga

Pipan: Znao sam da će biti teška utakmica

Pipan: Znao sam da će biti teška utakmica

Unatoč večerašnjoj pobjedi nad Zabokom (74-65), trener košarkaša Zadra Aleš Pipan nije imao pretjeranog razloga za zadovoljstvo jer njegovi momci nisu odigrali na razini kakva se od njih očekuje.

Ipak, na kraju se pišu dva boda, a igra će se sasvim sigurno unaprijediti oporavkom ozlijeđenih Olivarija, Batura, Vrbanca i Vragovića. Na kraju susreta Pipan je izjavio:

- Znao sam da će ovo biti teška utakmica jer smo protekli tjedan imali malo čudan ritam kad smo igrali polufinale Kupa, ali smo i sudjelovali na All Star utakmici. Imamo i problema s ozljedama tako da su neki igrači morali igrati i na pozicijama koje za njih nisu prirodne. Unatoč možda nešto lošijoj igri, ja svejedno čestitam svojim momcima jer i ovakve utakmice treba dobivati. Na kraju će se pamtiti samo pobjeda i dva boda, a igru treba zaboraviti - kazao je slovenski stručnjak, te se kratko osvrnuo i na sljedeća dva kola:

- Moramo se što bolje pripremiti jer pred nama su teške utakmice. Slijede nam dva dalmatinska derbija, jedan u Šibeniku kod Jollyja, a drugi u našoj dvorani sa Splitom. U obje te utakmice moramo tražiti pobjede - zaključio je.

Treneru poražene momčadi nije preostalo drugo no čestitati kolegi na klupi Zadra, no žal za prokockanim vodstvom ipak je ostao...

- Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. To je veliki klub i možemo biti sretni što smo uopće dobili jedno poluvrijeme. Međutim, možda smo i mogli kreirati veliku senzaciju i pobijediti Zadra u Zadru, no još uvijek nismo spremni na takav pothvat.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.