Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Prema Tevezu sam se ponio predobro

Mancini: Prema Tevezu sam se ponio predobro

Talijanski menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini odbacio je medijske tvrdnje argentinskog napadača Carlosa Teveza koji ga je optužio da se prema njemu ponio "kao prema psu".

Tevez se vratio u Manchester u utorak, okončavši tako samonametnuti tromjesečni egzil nakon što ga je klub proglasio krivim za odbijanje odlaska na zagrijavanje tijekom utakmice Lige prvaka proti Bayerna u rujnu.

- Bio je usred žustre rasprave s Edinom Džekom, a onda mi je ponižavajućim tonom glasa rekao da se nastavim zagrijavati. Ponio se prema meni kao prema psu. Rekao sam mu da se ne želim ići zagrijavati nakon toga. Bio sam spreman igrati, ali nakon takvog nastupa Mancinija više nisam želio - izjavio je nedavno Argentinac.

Mancini je upitan za komentar Tevezovih optužbi uoči prve utakmice 1/16 finala Lige prvaka protiv Porta.

- Ne želim odgovarati na vaša pitanja jer je ova utakmica važnija od toga. Odgovorit ću samo na ovo pitanje, ali onda više neću. To je važna utakmica protiv momčadi kao što je Porto. U potpunosti se ne slažem s Carlosom, s onim što je rekao, jer ga nisam nikada tretirao loše. Možda baš suprotno, prema njemu sam se uvijek odnosio predobro - rekao je Mancini.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.