Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Ribery: Bayern nema dovoljno dobru klupu

Ribery: Bayern nema dovoljno dobru klupu

Krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery (28) javno je kritizirao vodstvo kluba zbog vrlo malog broja igrača u kadru prve momčadi. Francuz smatra da klupa bavarskog kluba, na kojoj sjede i naši Ivica Olić i Danijel Pranjić, nije dovoljno jaka.

Bayern ukupno pod ugovorom ima 24 profesionalca, u što su uračunata i četvorica vratara. Budući da će subotnje gostovanje kod HSV-a u 20. bundesligaškom kolu sigurno propustiti suspendirani Rafinha, te ozlijeđeni Daniel van Buyten i Diego Contento, jasno je da trener Jupp Heynckes neće imati veliki izbor.

- Veliki je problem za nas kad su ozlijeđena dvojica ili trojica igrača. Nemamo baš dobru klupu, nemamo dobru drugu postavu. Ali, ja nisam ni predsjednik ni direktor - izjavio je Ribery za Bild, a odgovorio mu je izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

- Trener Heynckes je izričito zahtijevao da tijekom zime ne dovodimo nikoga. Nadamo se da ćemo uspjeti izvući sezonu s ovom momčadi. Kad je u pitanju broj igrača, sigurno je da smo na donjoj granici - rekao je Rummenigge.

Da priča uoči subotnje utakmice za Bayern bude i gora, treba podsjetiti da nije došao do pobjede u Hamburgu u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a pritom tri puta nije ni postigao pogodak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.