Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Ribery ozlijedio leđa – upitan za HSV

Ribery ozlijedio leđa – upitan za HSV

Zbog ozlijede leđa Franck Ribery je propustio trening Bayerna u srijedu, a trener Jupp Heynckes još nije siguran da li će Francuz zaigrati u subotu u Hamburgu.

Zabrinjavajuća informacija za trenera Bavaraca Juppa Heynckesa stigla je od liječničke službe minhenskog kluba. Zbog bolova u leđima Ribery je propustio trening u srijedu, a iako se nadaju pozitivnom razvoju situacije još je upitno da li će francuski reprezentativac biti spreman za subotnji ogled s HSV-om.

Momčad za koju igra i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje lidera prvenstva, Bayern. S novim trenerom, nekadašnjim igračem upravo Bayerna, Thorstenom Finkom, doživjeli su samo jedan poraz u zadnjih 11 bundesligaških susreta, a upravo izgubljenu utakmicu na startu drugog dijela sezone od Borussie Dortmund odmah su u sljedećem - prošlom kolu, nadoknadili slavljem u Berlinu protiv Herthe.

Izostanak Riberyja bio bi velik udarac za Bayern jer je Francuz ove sezone u odličnoj formi. Upisao je devet pogodaka i šest asistencija u 18 utakmica...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.