Sport

Nogomet, Premiership

Walcott: Igrači moraju podržati Wengera

Walcott: Igrači moraju podržati Wengera

Brzonogi nogometaš Arsenala Theo Walcott (22) stao je u obranu oštro kritiziranog menadžera Arsenea Wengera nakon niza slabih rezultata "topnika".

Poražen je tako Arsenal u posljednja tri premierligaška ogleda od Fulhama, Swanseaja i Manchester Uniteda, a pored medijskih kritika, otvoreni revolt iskazali su i navijači londonskog kluba proteklog vikenda kada je francuski stručnjak iz igre u susretu protiv Manchester Uniteda povukao dotad njihovog najboljeg igrača Alexa Oxlade-Chamberlaina.

Walcott vjeruje da sami igrači trebaju preuzeti dio krivice za ostvarene rezultate.

- Menadžer će uvijek podmetnuti leđa za nas i preuzeti svu krivicu. On se brine za nas i vjeruje nam. Mi kao igrači moramo pogledati sami sebe i preuzeti odgovornost. Posljednjih nekoliko utakmica nismo bili dovoljno dobri - rekao je Walcott uoči dvoboja 4. kola FA Cupa protiv Aston Ville.

Također je Walcott nahvalio kapetana Robina van Persieja u teškoj sezoni po "topnike" nakon odlazaka Cesca Fabregasa i Samira Nasrija.

- Robin je sjajan kapetan koji želi pobjeđivati. On vjeruje u ovu momčad i zna da možemo bolje - zaključio je krilni igrač trenutno petoplasirane momčadi engleskog prvenstva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.