Sport

Nogomet, Premiership

Wenger: Kome da ja objašanjavam svoje postupke?

Wenger: Kome da ja objašanjavam svoje postupke?

Od travnja 2007. godine nogometaši Arsenala nisu izgubili tri utakmice zaredom u Premiershipu. No, poraz od Manchester Uniteda, u nedjelju na Emirates stadionu, označio je baš treći poraz u nizu momčadi Arsenea Wengera.

Prilično je ljutito nakon utakmice francuski strateg razgovarao s novinarima pogotovo zbog toga što su se predstavnici medija fokusirali na reakciju domaćih navijača posredstvom situacije u 74. minuti. Naime, tada je Wenger zamijenio mladog Oxlade-Chamberlaina koji je samo tri minute ranije asistirao Van Persiju za izjednačenje. Navijači su zvižducima popratili takav taktički potez Wengera.

- Ma kome da ja objašnjavam svoje postupke? Znam da su navijači bili ljuti, pogotovo nakon svega kada se pokazalo da nismo došli do pozitivnog rezultata. Ja sam zamijenio momka koji je prvi ili drugi put startao u jednoj utakmici Premiershipa, momka koji je tijekom tjedna bio bolestan. Ušao je kapetan ruske reprezentacije... - rekao je Wenger i zastao:

- Zapravo, nemam ja potrebe nikome se pravdati. Predugo sam u ovom poslu i napravio sam što sam napravio.

Wenger je na kraju dodao:

- Navijači plate ulaznicu da bi gledali utakmicu i slobodno mogu izraziti bilo kakve svoje emocije. No, jesu li zbog toga uvijek u pravu?


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.