Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Rummenigge se boji Manchester Cityja

Mancini: Rummenigge se boji Manchester Cityja

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini odgovorio je na prozivke iz Bayerna, čiji su čelnici rekli da "građani" previše troše novca i da bi voljeli da engleska momčad ispadne iz Lige prvaka.

Trenutno vodeća momčad premierligaške ljestvice dočekuje Bavarce u srijedu na stadionu Etihad s imperativom pobjede ukoliko želi da nastavi natjecanje u Ligi prvaka. Osim pobjede nad Bavarcima, Cityju je nužno i da Villarreal ne izgubi od Napolija za plasman u nokaut-fazu.

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, ali i ranije Uli Hoeneß i Franz Beckenbauer kritizirali su City zbog prevelikog trošenja novca prilikom dovođenja novih igrača.

U utorak je uzvratio Mancini:

- Ne razumijem zbog čega se Rummenigge tako ponaša prema nama. Prošlo je šest mjeseci od kad je počeo napadati nas zbog financijskog fair-playa. Također je rekao da se nada da će Napoli proći u drugu fazu. Ne znam koji je njegov problem sa Cityjem? Možda je zabrinut, kao i svaka ekipa zato što sada i u budućnosti možemo postati jedan od najboljih klubova na svijetu.

Ovog tjedna Rummenigge je pozvao UEFA-u da "strogo kazni" Manchester City i Mancinija zbog financijskog fair-playa.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.