Sport

Košarka, A1 Liga

Ante Delaš: Pobjeda nad Jollyjem nije ništa posebno

Ante Delaš: Pobjeda nad Jollyjem nije ništa posebno

Nakon visoke (93-64) pobjede nad šibenskim Jollyjem u zadarskoj se svlačionici lakše diše. Poraz od Zaboka dobrano je narušio atmosferu u momčad, no tek je jedna uvjerljiva pobjeda bila potrebna da se stvari poslože na svoje mjesto.

Ipak, Ante Delaš inzistira da se s obje noge ostane čvrsto na zemlji, jer uvjerljiva pobjeda nad Šibenčanima nije nešto čemu se treba čuditi...

- Napokon se otvorilo u napadu, ali osim toga nismo ništa posebno napravili. Samo smo dobili domaću utakmicu, što se od nas ionako očekuje. Očekuju se i pobjede u gostima, tako da su Križevci i Zabok kiksevi, ali ovakve pobjede kao što je protiv Jollyja nam moraju postati normalne -govori Delaš.

Ipak, kroz tjedan ste najavljivali kako vas očekuje teška utakmica, no Jolly takve najave nije opravdao...

- Istina, očekivali smo ipak malu težu utakmicu, pogotovo što je na nama bio pritisak nakon poraza u Zaboku, zbog kojeg je cijeli tjedan bilo nešto teže raditi i trenirati. Sami smo sebe doveli u tu situaciju, ali smo se i sami iz nje izvadili i sad nam samo predstoji otići u Split i uzeti još jednu gostujuću pobjedu.

Odakle takva razlika u pristupu i samoj kvaliteti igre unutar samo tjedan dana, od Zaboka do Jollyja?

- Teško je to objasniti...Svaki smo dan pričali o tom porazu od Zaboka, i prije treninga i poslije treninga. Detektirali smo nekakav grč pri šutu, koji nije posebno briljirao ni protiv Jollyja, i njega se moramo što prije osloboditi. Trebamo se opustiti jer smo svakako odlična momčad koja s pravom "puca" na prvo mjesto A-1 lige - za kraj će zadarski branič.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.