Sport

Nogomet, Liga prvaka

Mancini: Imamo 30% šansi za prolaz skupine

Mancini: Imamo 30% šansi za prolaz skupine

Nogometaši Manchester Cityja sinoć su doživjeli težak udarac u svojim ovosezonskim ambicijama u Ligi prvaka. Poraz na gostovanju u Napulju od Napolija (2-1) doveo ih je na korak od eliminacije.

Slavio je Napoli 2-1 dvama golovima Edinsona Cavanija i probio se na drugo mjesto skupine A s osam bodova na kontu, pet manje od Bayerna koji je osigurao prvo mjesto i jednim više trećeplasiranog Cityja. U posljednjem kolu Napoli gostuje kod Villarreala koji je dosad bez osvojenog boda, dok City dočekuje Bayern.

Tako "građani" više ne ovise sami o sebi i moraju se nadati da će posrnula "žuta podmornica" raditi u njihovu korist.

- Dajem 70% šansi Napoliju i 30% šansi nama za prolaz. Sada više ne ovisi o nama, ali moramo se nadati da će Villarreal ostvariti rezultat protiv Napolija. Naš cilj bio je osvojiti drugo mjesto, ali u ovom trenutku ovisimo o drugim momčadima. U nogometu je sve moguće. Ako Villarreal odigra ozbiljnu utakmicu, možemo proći - rekao je menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

- Ali naš život ne staje ako ne prođemo dalje. Ponekad se može dogoditi da izgubimo. Imamo još jednu utakmicu u skupini protiv Bayerna, ali ako se ne kvalificiramo onda imamo Europa ligu. Znali smo kako Napoli igra i za njihove kontranapade, ali zadovoljan sam našim posjedom i prilikama. Žao mi je zbog rezultata, ali ne i igre. Mislim da nismo zaslužili izgubiti, ali primili smo dva glupa gola - zaključio je talijanski strateg.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.