Sport

Nogomet, Primera

Guardiola: Real je bolji? Vidjet ćemo u prosincu

Guardiola: Real je bolji? Vidjet ćemo u prosincu

Trener Barcelone Pep Guardiola nije nimalo uznemiren zbog sve više medijskih napisa i procjena stručnjaka kako Real Madrid u ovom trenutku igra bolji nogomet od njegove momčadi.

Na sve se nadovezala i izjava Realova braniča Sergija Ramosa kako bi sada bilo idealno vrijeme za obračun s Barcelonom.

- Real je bolji? Vidjet ćmo u prosincu. Nije moje da procjenjujem Realovu snagu, ali mogu reći da smo i mi na visokoj razini iako ne pobjeđujemo uvijek s velikom razlikom - rekao je Guardiola.

Madriđani su trenutno u seriji od sedam pobjeda, računajući Primeru i Ligu prvaka, a ni u jednoj od tih utakmica nisu postigli manje od tri gola. Barcelona je, pak, u četiri posljednje utakmice u španjolskom prvenstvu samo protiv Racinga zabila tri gola, Sporting i Granadu je pobijedila s minimalnih 1-0, a Sevillu nije uspjela slomiti (0-0).

- Moji igrači se trude kao i uvijek, daju najbolje od sebe. Istina je da sam nakon Granade bio ljut, ali iz nekih drugih razloga, ne zbog manjka truda. Ne možemo uvijek zabijati četiri, pet ili šest golova - dodao je Guardiola čija je momčad trenutno na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, s dva boda manje od Levantea i jednim od Reala.

- Kao igrač sam tri naslova osvojio u posljednjem kolu - kratko je to prokomentirao trener Katalonaca.

Inače, prvi ''el clasico'' u ovosezonskom izdanju Primere, onaj na koji je aludirao Guardiola , na rasporedu je u 16. kolu, 10. ili 11. prosinca na Santiago Bernabeuu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.