Sport

Nogomet, Premiership

Vidić i dalje neizvjestan za derbi Premiershipa

Vidić i dalje neizvjestan za derbi Premiershipa

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, ima veliku dvojbu uoči "utakmice sezone" engleskog Premiershipa protiv Liverpoola, a ona se zove Nemanja Vidić.

Srbijanski obrambeni igrač nastupio je za reprezentaciju u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2012. godine protiv Slovenije (poraz 1-0) u utorak, ali Ferguson nije siguran može li Vidić izdržati visoki tempo utakmice, svih 90 minuta, protiv "redsa".

- Veliko je pitanje je li Vidić spreman za sutrašnju utakmicu. Odigrao je za Srbiju svih 90 minuta, znači bit će u konkurenciji za sastav. Nemanja je veliki borac - rekao je na konferenciji za novinare uoči utakmice Ferguson.

- Jučer je odradio trening punim intezitetom i dobro se osjećao. Međutim, utakmica protiv Liverpoola će biti fizički vrlo zahtjevna tako da nisam siguran može li izdržati cijelu utakmicu na najvišoj razini - veli menadžer "crvenih vragova".

Ukoliko Vidić ne zaigra, na njegovo mjesto će najvjerojatnije uskočiti Jonny Evans koji je u dosadašnjem djelu sezone bio vrlo dobar.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.