Sport

Nogomet, Liga prvaka

Lovren: Večeras sam "Lyonovac" i želim pobjedu

Lovren: Večeras sam

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Dejan Lovren spremno dočekuje svoj bivši klub na Gerlandu, te uvjerava da je, iako je cijelo djetinjstvo proveo u Zagrebu, njegov klub večeras Lyon.

Lovren je postao ključni igrač Lyonove obrane iako je tek prije nešto manje od dvije godine stigao u momčad. Hrvatski nogometni reprezentativac smatra se odgovornim za skrivljeni jedanaesterac u susretu prošlog kola francuskog prvenstva u kojem je njegov Lyon na Gerlandu s 3-1 bio bolji od Bordeauxa.

- Bila je to moja greška. Uistinu glup jedanaesterac iako se ne slažem sa sucem - rekao je Lovren za francuske medije.

Lovren se kratko osvrnuo na atmosferu u momčadi prije i sada.

- Kada smo radili s Puelom atmosfera je bila nekako teška, dok je sada s Remijem Gardeom puno, puno bolja. Razgovara puno s nama igračima što je izrazito bitno za nas - veli Lovren..

- Proveo sam šest godina u Dinamu i ostao sam u dobrim odnosima s klubom i igračima. Ali večeras sam igrač Lyona i želim pobijediti. Samo mi je to u glavi - odlučan je hrvatski reprezentativac.

Lovrena će u utorak s tribina gledati roditelji, te brat Davor, koji je ime dobio po Davoru Šukeru jer se rodio 1998. godine kada je bivši hrvatski reprezentativac postao najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

- Za koga će navijati? A to ćete morati njih pitati - rekao je uz osmijeh Lovren.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.