Sport

Nogomet, Premiership

Wenger: Mogao bih knjigu napisati o paklenom ljetu

Wenger: Mogao bih knjigu napisati o paklenom ljetu

Arsene Wenger, francuski nogometni stručnjak na klupi londonskog Arsenala, proživljava prilično teške trenutke na klupi svoje momčadi. Sve je počelo lošim igrama u drugom dijelu prošle sezone.

Tako je Arsenal zauzeo tek četvrto mjesto na kraju Premiershipa, makar su se nekoliko kola prije kraja čak nadali i naslovu prvaka. Još gore je na startu nove sezone, pa tako Arsenal nakon tri kola nema niti jednu pobjedu (remi i dva poraza). Definitivno ih je poljuljao poraz na Old Traffordu kada ih je Manchester United pobijedio 8-2.

- Mogao bih knjigu napisati o svom paklenom ljetu koje sam proživio. Zapravo, ne bi to bio opis onoga što se meni događalo, već svim ljudima u Arsenalu i vjerojatno onima koji navijaju za ovaj klub - krenuo je sa žalopojkama Wenger i nastavio:

- Cijelo ljeto se pričalo o odlasku naša dva ponajbolja nogometaša, o Fabregasu i Nasriju. Na kraju se to dogodilo, a zamislite samo kako su se osjećali svi oni koji su ostali u našoj svlačionici. Veliki igrači su odlazili, a rijetki su dolazili. Bilo je to deprimirajuće.

Ipak, na kraju je Wenger završio da bi knjiga ipak imala sretni završetak. Zapravo se tome nada.

- Zadržali smo hladne glave i sigurno ćemo krenuti s boljim igrama i rezultatima. Arsenal je poput jake kompanije koja je upala u probleme, ali je pitanje trenutka kada će opet stati na noge.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.