Sport

Nogomet, Premiership

Arsenal znatno oslabljen protiv Newcastlea

Arsenal znatno oslabljen protiv Newcastlea

Nogometaši Arsenala krenut će u novu sezonu engleskog prvenstva koja započinje ovog vikenda znatno oslabljeni. Subotnje gostovanje kod Newcastlea propustit će četvorica prvotimaca iz prošle sezone.

Kapetana Cesca Fabregasa i Samira Nasrija menadžer Arsene Wenger uopće nije ni uvrstio među igrače koji će konkurirati za nastup, dok Jack Wilshere i Abou Diaby neće zaigrati zbog ozljeda.

Engleski mediji pišu kako je Fabregasovo i Nasrijevo izostavljanje iz kadra jasan znak da će dvojac napustiti redove "topnika" i prijeći u redove Barcelone, odnosno Manchester Cityja.

Obojica igrača ovog su ljeta bili glavne teme otočkih medija kada je u pitanju prijelazni rok i čini se da je Wenger na kraju ipak izgubio strpljenje s njima iako je ranije najavljivao da neće dopustiti odlazak svojih ponajboljih igrača.

Dobra vijest za londonski klub je što su se Theo Walcott i Thomas Vermaelen oporavili od lakših ozljeda zadobivenih u predsezoni, te bi trebali nastupiti, isto kao i Robin van Persie, za kojeg se očekuje da će u izostanku Fabregasa ponijeti kapetansku vrpcu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.