Sport

NK Zadar

J. Bajlo: Zaključili smo igrački kadar za sljedeću sezonu

J. Bajlo: Zaključili smo igrački kadar za sljedeću sezonu

Sve je bliže početak natjecanja u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Sezonu 19. srpnja susretom na Poljudu otvaraju Hajduk i Šibenik dok će ostali svoje utakmice 1. kola odigrati 22. i 24. srpnja. Momčad sa Stanova, Zadar, svoj igrački kadar je po svemu sudeći kompletirao. Nova imena u sastavu Dalibora Zebića su Gerc, Bilen, Jonjić, Ivančić i Hajdini.

Je li s njima uistinu i stavljena točka na „i" s listom dolazaka prinova pitali smo sportskog direktora Josipa Bajla. „Mislim da bi to bilo to, ti igrači zadovoljili su. Pružili su u pripremnom djelu ono što smo tražili od njih i oni će kako stvari stoje danas potpisati i ugovore s nama".

Riječ o igračima koji imaju svoje ime i prezime kako se kaže u nogometnom svijetu. Znači li to da će Zadar u sezoni koja je pred vratima biti jači nego lanjske godine. „Teško je o tome sada govoriti i ne bih se upuštao u takve prognoze. Vidjet ćemo, naš cilj i ove godine je ostanak u ligi jer kako što znate liga će iduće sezone biti smanjena i samo se s tim zamaramo, točnije kako što prije i bezbolnije osigurati prvoligaški status".

Priliku za stići do prvih bodova Zadrani će imati 22. srpnja, njihov protivnik u Kranjčevičevoj ulici bit će novi prvoligaš Lučko.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.