Sport

Nogometni mercato

Ivančić i Stanić pojačavaju redove NK Zadra

Ivančić i Stanić pojačavaju redove NK Zadra

Manje od deset dana preostalo je do početka Prve HNL, u kojoj će se Zadar boriti za ostanak u konkurenciji čak pet klubova koji će ligu napustiti zbog promjene formata natjecanja za sljedeću sezonu

Zadatak ostanka u ligi u zadarskom su prvoligašu shvatili maksimalno ozbiljno, o čemu svjedoče i dva najnovija pojačanja koja će osnažiti konkurenciju u napadu, odnosno u veznom redu, a radi se o Josipu Ivančiću i Tomislavu Staniću.

Ivančić (20) vezni je igrač koji je proteklu sezonu proveo u Croatiji iz Sesveta, te je u drugoligaškoj konkurenciji postigao četiri pogotka.

Stanić (29) igra na poziciji napadača, a u nogometnom je smislu prava "ptica selica". Prošao je splitski Hajduk, zaprešićki Inter, Dynamo Dresden, Inter Baku, mađarski Diosgyori VTK, iranski Malavan, te još nekoliko klubova. Visok je 202 cm, što ga čini izrazito opasnim u igri iz prekida, te pri centaršutevima.

Kako rubrika "dolasci" ne bi bila jedina popunjena, pobrinuo se Švicarac Abraham Keller. Naime, kako su nas izvijestili sa Stanova, radi se o neupitno dobrom nogometašu, no ipak nije zadovoljio ukus trenera Zebića i s njime ugovor neće biti potpisan.

Napomenimo i kako je je zadarski prvoligaš u potrazi za suparnikom za još jednu prijateljsku utakmicu pred generalku koju igraju u Sinju s Junakom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.