Sport

NK Zadar

Bepo Bajlo: Očekujemo još dva pojačanja

Bepo Bajlo: Očekujemo još dva pojačanja

Nogometaši Zadra vratili su se iz Moravskih toplica, gdje su odradili najbitniji dio priprema za nadolazeću sezonu Prve HNL, ali i odigrali nekoliko jakih prijateljskih utakmica u kojima su ostavili sasvim dobar dojam.

Njihov povratak u Zadar iskoristili smo za kratki razgovor sa sportskim direktorom kluba, prof. Bepom Bajlom koji nam je kratko prokomentirao kakav su utisak ostavili novopridošli igrači:

- Keller je trenutno u Švicarskoj jer mu je istekla putovnica i njegov se povratak očekuje svaki tren. Preostalu trojicu, Bilena, Gerca i Hajdinija još uvijek pratimo i do kraja tjedna ćemo ocijeniti hoćemo li s njima potpisati ugovore ili ne.

Hoće li se zadarska aktivnost na "nogometnom mercatu" zaustaviti na četiri navedena imena?

- Pristupila su nam još dvojica nogometaša, koji će s nama odraditi nekoliko treninga, te ćemo i o njima raspraviti do kraja tjedna. Imena još uvijek nisu za javnost s obzirom da posao nije zgotovljen. Također, izgleda kako od posudbe Hrvoja Tokića iz Hajduka neće biti ništa jer Hajduk je postavio neke, za nas, neispunjive uvjete - za kraj je prokomentirao Bajlo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.