Sport

Košarka, NBA

Cleveland slavi poraz LeBrona Jamesa

Cleveland slavi poraz LeBrona Jamesa

Nakon osvajanja prvog naslova prvaka NBA lige u klupskoj povijesti, sreći nije bilo kraja za igrače i vodstvo Dallas Mavericksa, a ništa manje zadovoljni bili su i u Clevelandu

Samo 15-ak minuta nakon što su Dallas Mavericksi osvojili svoj prvi naslov pobijedivši Miami Heat u šestoj utakmici NBA finala, vlasnik Clevelanda Dan Gilbert oglasio se na društvenoj mreži Twitter.

- Čestitke Marku Cubanu (vlasnik Dallasa, op.a.) i cijeloj momčadi. Mavsi nikad nisu odustajali i nagrada je prsten. Stara lekcija za sve: Ne postoje prečaci, nikakvi - komentirao je Gilbert.

Nije teško zaključiti kome je bila upućena "stara lekcija". Naravno, Lebronu Jamesu koji je i u svom drugome NBA finalu ostao prekratak (2007. Sa Clevelandom poražen u finalu od San Antonio Spursa 4-0). Gilbert je prošlog ljeta kada je Lebron objavio svoju odluku da odlazi rekao da će ga karma spriječiti u osvajanju prstena, te da će Cleveland osvojiti naslov prije "samoprozvanog kralja". Prvi dio "kletve" mu se ostvario...

No, nije samo on likovao zbog Jamesa. Bivši suigrač iz Clevelanda, a sada u Los Angeles Clippersima, Mo Williams također je komentirao poraz Miamija odnosno Jamesa.

- Dallas mi je upravo izliječio srce - iskreno je rekao Williams.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.