Sport

Nogomet, Primera

Agüero: Ostat ću u Atleticu još tri godine

Agüero: Ostat ću u Atleticu još tri godine

Jedan od najtraženijih nogometaša u Europi i u predstojećem će ljetnom prijelaznom roku zasigurno biti napadač madridskog Atletica Sergio Agüero (22).

Već se dulje vrijeme mnogi europski velikani zanimaju za mladog Argentinca koji je ove sezone u Primeri zabio 17 golova i trenutno je peti strijelac lige. No, on sam još uvijek nije sklon odlasku s Vicente Calderona.

- Svi znaju da zasad uopće ne želim razgovarati o svojoj budućnosti. Onoga dana kada budem želio otići, reći ću to čelnicima kluba. Produljio sam ugovor do 2014. i ostat ću do te godine u Atleticu - odlučno je poručio Agüero u Marci, a na pitanje bi li izabrao Barcelonu ili Real Madrid kad bi dobio jednake ponude iz oba kluba, nije se želio izjasniti.

- Barcelona ili Real Madrid? Ne razmišljam o njima. Samo znam da nigdje neću naći istinsku ljubav kakvu samo dobio u Atleticu.

Za razliku o bliskoj budućnosti o kojoj zasad ne razmišlja, zet Diega Maradone je siguran gdje želi završiti karijeru.

- Zadnji ugovor želim odraditi u Argentini. Oduvijek sam navijač Independientea i u tome bih se klubu volio umiroviti - zaključio je Agüero koji je u Madrid i stigao iz Independientea prije pet godina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.