Sport

Nogomet, Serie A

Odbijena Milanova žalba za Ibrahimovića

Odbijena Milanova žalba za Ibrahimovića

Žalbena komisija Talijanskog nogometnog saveza nije usvojila žalbu AC Milana na izrečenu kaznu od tri utakmice suspenzije švedskom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću u Seriji A.

Ibrahimović je kažnjen zbog ispada tijekom 2-1 pobjede kod Fiorentine u 32. kolu. Ibrahimović je, podsjetimo, crveni karton u Firenci zaradio pred sam kraj ogleda. Nešto prije no što je njegova momčad krenula u proslavu pobjede, Ibrahimović je neprimjereno dao do znanja pomoćnom sucu što misli o njegovoj odluci kome dodijeliti loptu sa strane.

Kasnije je Ibrahimović tvrdio da je psovao samog sebe, a ne suca, kojeg je, kako je rekao, slučajno usput pogledao.

Bilo kako bilo, na snazi je ostala odluka o tri utakmice suspenzije za Ibrahimovića, koji je propustio pobjedu nad Sampdorijom 3-0 u prošloj rundi, a neće igrati niti u sljedeće dvije utakmice u prvenstvu, protiv Brescije i Bologne.

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani smatra da je kazna prestroga.

- Nema baš neke koristi od toga da ja kažem što mislim. No, igrači se ponekad znaju i gore ponašati nego što je bio slučaj sa Zlatanom, pa prođu bez crvenog kartona. Nažalost, njega suci drukčije tretiraju od ostalih. Naravno da je djelomično bio kriv u slučaju o kojem je riječ, ali on je uvijek pod posebnim povećalom - rekao je Galliani.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.