Sport

Nogomet, Serie A

Ibrahimoviću prijeti suspenzija na četiri utakmice

Ibrahimoviću prijeti suspenzija na četiri utakmice

U nedjelju se Zlatan Ibrahimović vratio u momčad Milana nakon što je odslužio kaznu od dviju utakmica zabrane nastupa. Dvoboj ponovno nije uspio završiti.

Ovaj je put crveni karton dobio zbog ispada u 87. minuti gostujućeg sraza Milana s Fiorentinom, kada je uvrijedio linijskog suca. Deset minuta ranije sudac Morganti pokazao mu je žuti karton.

S obzirom na okolnosti, Ibrahimoviću sada prijeti suspenzija na četiri utakmice. Jednu bi svakako dobio zbog osmoga skupljenog žutog kartona u sezoni, dvije će dobiti zbog verbalnog napada na suca, a dodatnu, četvrtu, stoga što je crveni karton zaradio drugi put zaredom, pišu talijanski mediji.

Posljednji je put prije gostovanja kod Fiorentine (pobjeda Milana 2-1) u posljednjoj utakmici 32. kola Serije A švedski centarfor igrao 13. ožujka, kada je zaradio crveni karton protiv Barija, i to zbog udaranja suparničkog braniča Rossija.

Strijelac 14 ovosezonskih golova u Seriji A rješenje o kazni od Disciplinske će komisije Talijanskoga nogometnog saveza dobit će već u utorak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.