Sport

Nogomet, Liga prvaka

Lucescu: Ne shvaćam zvižduke upućene Romi

Lucescu: Ne shvaćam zvižduke upućene Romi

Na svoju Donbas Arenu nogometaši Šahtara nose pobjedu 3-2 i lijepu rezultatsku i psihološku prednost u odnosu na Romu koju su u srijedu svladali na Olimpijskom stadionu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Uzvrat se igra 8. ožujka.

- Roma prolazi kroz krizno razdoblje, ali ne mogu shvatiti zvižduke njihovih navijača. Pa, samim igračima teže je igrati u takvoj kulisi. Ono što sam ja vidio bila je sjajna Roma u drugom poluvremenu i nitko nema pravo od nje više tražiti - kazao je nakon utakmice trener pobjedničke momčadi Mircea Lucescu.

- I mi smo odigrali dobru utakmicu. Imali smo petoricu igrača starih 20 ili 21 godinu i ostvarili ono što smo željeli, pritisak na Romine igrače. Također, znali smo sačuvati loptu, posebice u prvome dijelu, i iskoristiti pogreške Romine obrane. Budući da je ovo bila naša prva službena utakmica u ovoj godini, za nju smo se pripremali nizom prijateljskih susreta. Zato smo i stisnuli tako jako u prvom poluvremenu, znali smo da ćemo, kako će se kraj utakmice bližiti, ostajati bez daha - zaključio je Lucescu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.