Sport

Nogomet, Premiership

Torres: Liverpool nas je iznenadio formacijom

Torres: Liverpool nas je iznenadio formacijom

Španjolski napadač Fernando Torres prokomentirao je za Chelsea TV svoj prvi nastup na Stamford Bridgeu u okršaju novog i donedavnog kluba, Chelseaja i Liverpoola.

Torres je u rekordnom britanskom transferu, vrijednom 50 milijuna funti, prešao iz Liverpoola u Chelsea posljednjeg dana prijelaznog roka. Igrom sudbine, za ''plavce'' je debitirao baš protiv Liverpoola u nedjelju, ali ne naročito uspješno. Igrao je do 66. minute i imao je samo jedan ozbiljni pokušaj na utakmici, ali je njegov udarac odlično blokirao Jamie Carragher.

Ono najvažnije, Liverpool je pobijedio s 1-0, te upisao četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu bez primljenog pogotka. Chelsea je, pak, pokleknuo nakon tri uzastopne pobjede. Na ljestvici je četvrti s 44 boda, koliko ima i Tottenham na petom mjestu, dok se Liverpool probio na šestu poziciju s 38 bodova, ali i utakmicom više od londonskih klubova. Chelsea za vodećim Manchester Unitedom zaostaje velikih 10 bodova, što znači da od obrane naslova prvaka za klub sa Stamford Bridgea gotovo sigurno neće biti ništa...

- Bilo je baš teško protiv Liverpoola. Oni su odigrali dobru utakmicu, s trojicom u zadnjoj liniji. Time su nas iznenadili, nismo to očekivali. Možda je upravo u tome bila njihova prednost. Mislim da bi neodlučeni ishod bio pravedniji, držim da nismo zaslužili poraz. No, pred nama su nove utakmice, treba se i dalje boriti. Još je puno bodova u igri - govorio je za TV-postaju svog novog kluba ''El Nino''.

Navijači Liverpoola su Torresa očekivano dočekali ''na nož''. Kada je bio zamijenjen, skandirali su mu: ''Trebao si ostati u velikom klubu''.

Torres to nije komentirao, ali zato jest prijem kod navijača Chelseaja...

- Kada igrate svoju prvu utakmicu kod kuće za novi klub, logično je da priželjkujete pobjedu. Svejedno ću dvoboj protiv Liverpoola pamtiti po dobrome, baš zbog načina na koji su me dočekali naši navijači. Svima im se zahvaljujem na toplom dočeku - zaključio je Torres.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.