Sport

Nogomet

Eto'o: Čujem se s Guardiolom i Mourinhom, s Benitezom ne

Eto'o: Čujem se s Guardiolom i Mourinhom, s Benitezom ne

Kamerunski napadač Intera Samuel Eto'o jedan je od onih koji ne žale za Rafaelom Benitezom, bivšim trenerom momčadi. Potvrdio je to Eto'o u jednoj TV-emisiji.

Podsjetimo, nakon što je Inter pod Joseom Mourinhom osvojio tri naslova (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup) uslijedila je šest mjeseci duga era pod Rafaelom Benitezom (osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo i Talijanski superkup). Ipak, momčad nije igrala dobro i Benitez je bio primoran napustiti klub u korist Leonarda.

- U nogometu su najvažnije pobjede. U pojedinim trenucima prošle sezone znali smo da moramo dati više. Kada je mene Jose Mourinho zatražio da zaigram na drugoj poziciji, ja sam to pokušao napraviti i ispalo je dobro. Njegova vizija Intera razlikovala se od onih koju imaju ostali treneri. On je Broj 1 i to je dokazao - veli Eto'o koji je Interu pristupio iz Barcelone nakon nekih razmirica s tamošnjim trenerom Josepom Guardiolom.

- Pep je sjajan trener. Imali smo sukoba, događaju se oni u svakome klubu, ali napuštajući Barcelonu nisam ni za čime žalio. Uostalom, s Mourinhom i Guardiolom još sam u kontaktu. S Benitezom? Ne.

- Osjećam se bogatim, ne zato što imam novaca, već stoga što sam ostvario svoj san. Bog je htio da igram nogomet, a ja sam u njemu uspio. Malo tamnopute djece ima sreću kakvu sam ja imao i zato nastavljam borbu da se to promijeni. Moja i fondacija Didiera Drogbe rade u tom smjeru - zaključio je Eto'o.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.