Sport

El Classico

Ronaldo: Pobijedit ćemo Barcelonu

Ronaldo: Pobijedit ćemo Barcelonu

Najskuplji nogometaš svijeta u redovima madridskog Reala Cristiano Ronaldo najavio je pobjedu u velikom derbiju 13. kola Primere koji je na rasporedu u ponedjeljak.

Riječ je, naravno, o najvećem derbiju u španjolskim, možda i svjetskim okvirima, dvoboju Barcelone i Real Madrida koji će se odigrati na Camp Nou.

- Barcelona je jako težak protivnik, posebno kada igra kod kuće. Znamo njihovu kvalitetu i to je razlog zašto vjerujem da će to biti prekrasna utakmica. A kao bolja momčad će iz nje izaći Madrid - komentirao je Ronaldo, strijelac čak 51 gola u 54 odigrane utakmice otkako je na ljeto 2009. stigao u Real iz Man. Uniteda.

- Trenutno imamo jedan bod prednosti, ali ovo nije odlučujuća utakmica jer je ostalo još puno do kraja sezone. I mi i oni igramo jako dobro, iako potpuno različitim stilom. Barça više koristi stil "tigui-taca" (španjolski izraz za pas-igru, op.a.), dok mi idemo direktnije na gol i nastojima do njega doći čim prije i jednostavnije - dodao je Portugalac koji se propustio upisati u strijelce u dva "El Clasica" u koja je dosad nastupio.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.