Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Iniesta zove publiku: Puni Camp Nou zastrašuje naše suparnike

Iniesta zove publiku: Puni Camp Nou zastrašuje naše suparnike

Najočekivanija utakmica 5. kola Lige prvaka svakako je ona na Camp Nou na kojem Barcelonini nogometaši dočekuju talijanskog prvaka Intera.

U skupini F sve je još otvoreno, pa tako Katalonci, inače i branitelji naslova, nakon četiri kola imaju tek pet bodova i nalaze se na trećem mjestu skupine koju s dva boda više predvodi Inter. Rubin iz Kazanja na drugome je mjestu s jednakim brojem bodova kao i Barcelona, dok skupinu zatvara kijevski Dinamo s bodom manje od španjolskih i ruskih prvaka.

Stoga ne čudi što Barcelonini nogometaši strahuju za rasplet utakmice protiv Intera, te što u pomoć zovu svoje navijače. Tako Andres Iniesta, shvaćajući važnost nadolazećeg susreta, kaže:

- Svaki puta kada smo ih trebali navijači su stali na našu stranu. Znam da smo posijali sumnju u prolazak skupine, ali isto tako znam da će nam oni dati svoju maksimalnu podršku i biti ključ našega uspjeha. Igra na prepunom Camp Nou zastrašuje naše suparnike.

- Psihički smo se pripremili za ovaj susret. Znamo što pobjeda donosi i samo o njoj razmišljamo. Nadamo se da će Lionel Messi zaigrati, no i ukoliko ne bude mogao ima i drugih koji će dati sve od sebe da osvojimo tri boda - kaže Iniesta.

Messi je, podsjetimo, u subotnjem dvoboju Barcelone protiv Athletica u Bilbau ozlijedio bedreni mišić lijeve noge, zbog čega je izašao iz igre u 75. minuti i unio neizvjesnost oko svog nastupa u utorak.

Reci što misliš!