Sport

Nogomet, Premiership

Birminghamovi navijači prizivali Taylora, Wenger šokiran!

Birminghamovi navijači prizivali Taylora, Wenger šokiran!

Navijači Birminghama izvikivali su ime Martina Taylora, nogometaša koji je lani slomio nogu hrvatskom reprezentativcu Eduardu, a Arsenalov trener Arsene Wenger ih je nazvao glupima i groznima.

Nekulturni se ispad dogodio u subotu u Londonu, u 9. kolu Premier lige, u trenutku kad je Birminghamov branič Liam Ridgewell napravio grubi prekršaj na Arsenalovom napadaču Theu Walcottu koji je zbog ozljede morao napustiti igru.

Birminghamove je navijače to očito podsjetilo na lanjski slučaj kad je Taylor divljačkim startom slomio nogu hrvatskom Brazilcu i na godinu ga dana izbacio s nogometnih terena. Sve ih je to nagnalo da zapjevaju u čast odsutnoga (zbog ozljede) Taylora, slaveći što je ponovno jedan Birminghamov igrač ozlijedio Arsenalova.

Walcott, srećom, neće biti izvan pogona dugo poput Eduarda, trebao bi se vratiti za dva tjedna.

- Birminghamovi navijači neće ostati upamćeni po dobrom ukusu. Razmišljao sam koliko je to nisko, kakva je to glupost. Netko počne izvikivati nešto glupo i svi to slijede, čak i pametni ljudi koji u masi gube svoj identitet i osjećaj za odgovornost - prokomentirao je šokirani Wenger incident Birminghamovih navijača.


Reci što misliš!