Sport

Odbojka

Jelić: “U Bibinju ima mnogo nadarenih i perspektivnih igrača”

Jelić: “U Bibinju ima mnogo nadarenih i perspektivnih igrača”

Jelićevim dolaskom u Bibinje interes za odbojku je porastao ne samo u Bibinjama nego i u Županiji

Proslavljeni trofejni hrvatski odbojkaški trener Ivica Jelić s upravom bibinjskog 1. B ligaša odbojkaškog kluba Gorana dogovorio je svoj angažman za sljedeće dvije godine. Neposredno nakon dogovora Jelić je vodio trenig na kojem ga je dočekalo 11 igrača. Vlado Fuzul ga je pozdravio u ime uprave kluba i predstavio momčadi, a poslije treniga Jelić je objasnio zašto se odlučio za dolazak u Bibinje:

- Pratio sam nekoliko njihovih treninga i utakmica, uočio da ima mladih nadarenih i perspektivnih igrača i to je jedna generacija koja može igrati zajedno još dugo godina. Osjećam da su dečki voljni raditi i učiti. Sigurno je da ću dati sve od sebe kako bih im u tome pomogao i kako bi oni ušli u sve "zamke" odbojke. Vjerujem da će mi u tome svemu pomoći i klupski entuzijasti, kazao je Jelić te dodao :

- Očekujem puno rada, reda i discipline što je osnova svega. Samo tako možemo postići pozitivan rezultat. Očekujem bolji plasman kluba nego prošle godine. Napravit ćemo pomak za dva-tri mjesta na ljestvici, a kada se uigramo krenuti i prema samom vrhu lige, no to za godinu-dvije, kazao je Jelić.

Iz čelništva kluba su nam rekli kako dečki nakon prvog treninga jedva čekaju kada će sljedeći, a da je interes za odbojku porastao, ne samo u Bibinjama nego i u Županiji, govori i to da dosta igrača i znatiželjnika želi pratiti Jelićev trening.


Reci što misliš!