Sport

Nogomet

Ozljeda Modrića u prijateljskoj utakmici

Ozljeda Modrića u prijateljskoj utakmici

Na svom White Hart Lane stadionu nogometaši Tottenhama pobijedili su atenski Olympiacos 3-0. Ćorluka je zabio svoj prvi gol uopće u dresu Tottenhama, a Modrić prerano napustio igru.

Modrić i Ćorluka ušli su u igru na početku drugog poluvremena prijateljskog sraza i preokrenuli tijek događanja na travnjaku, obzirom da je nakon prvog dijela bilo 0-0.

Hrvatski je vezni nogometaš započeo akcije kod oba prva gola Tottenhama, od kojih je drugi zabio Ćorluka, da bi u 78. minuti napustio igru. Zamijenio ga je Livermore. TV-komentator ESPN-a izjavio je da je Modrić izašao zbog problema sa stopalom. Službenih vijesti o eventualnoj ozljedi i njezinoj težini zasad nema.

Kod prvog je gola londonske momčadi, u 66. minuti, raspoloženi Modrić proigrao Lennona, koji je poslužio strijelca Pavljučenka, dok je kod drugog, tri minute kasnije, ubacio iz kornera. Bassong je loptu proslijedio u mrtvi kut do Pavljučenka, a ovaj je vratio u peterac gdje se najbolje snašao Ćorluka.

U 78. je minuti konačan rezultat postavio Jermaine Defoe nakon solo-akcije.

Ćorluka je odigrao drugih 45 minuta vrlo rutinirano na mjestu desnoga srednjeg braniča. Zabio je svoj prvi gol u dresu Tottenhama. Otkad je u Engleskoj, zabio je samo jedan gol u proteklim dvjema sezonama. Dogodilo se to u prvom kolu lanjskog prvenstva, dok je još bio u dresu Manchester Cityja. Zabio je Aston Villi.

Za Tottenham su ovom prilikom debitirali Sebastien Bassong i Peter Crouch. Obojica su počeli utakmicu.

Prijateljska nogometna utakmica:

Tottenham – Olympiacos 3-0 (Pavljučenko 66, Ćorluka 69, Defoe 78)


Reci što misliš!