Sport

Košarka, NLB liga

Gečevski na Hemofarmovoj listi želja

Gečevski na Hemofarmovoj listi želja

Iz Zadra u Vršac?

Iako je još prošlog ljeta, nezadovoljan visinom ugovora koju su mu ponudili Zadrani, bio blizu napuštanja tadašnjeg hrvatskog prvaka, 32-godišnji Makedonac Todor Gečevski odlučio je, nakon pet zadarskih sezona, da je došlo vrijeme za rastanak.

No, izgleda da će vrlo brzo naći novi klub jer su se za usluge 208 cm visokog krilnog centra ozbiljno zainteresirali čelnici Hemofarma.

Kontakte je za list "Sport" potvrdio trener Stevan Karadžić rekavši usto da se radi o iskusnom i odličnom igraču., te da još treba  pričekati i vidjeti kako će se Hemofarm uklopiti u planove visokog makedonskog reprezentativca. U prošloj je regionalnoj sezoni Gečevski  prosječno igrao 28 min. upisujući 14.3 poena, 7.9 skokova, 1.5 asistenciju i jednu blokadu po susretu, dok je u Eurocupu, uz izbor u prvu petorku, postizao 14.6 poena uz 4.5 skokova i 1.8 asistencija.

Hemofarm je dosad potpisao samo jednog igrača - Marka Šutala iz Vojvodine Srbijagasa kao zamjenu za Nebojšu Joksimovića, a Karadžić ne krije da je plan dovesti jednog krilnog centra, stranca, ali i jednu klasičnu peticu.


Reci što misliš!